Monday, October 22, 2012

. . .

It's always difficult to start to write about my random feelings, but I really wanna share it here, on my beloved blog, unless it can ease my mind.

Let me tell about an awkward moment that I've been feeling lately on my college. It looks like some friends has changed. I know why they're become like that, as I become a lazy girl who  rarely came to campus and hanging out with them. What I did is just come to campus, listen to lecturer and make some note when I'm in a good mood to learn, and when the class is over I go home or somewhere, leaving campus. Customers order is waiting for me, as you know.

But it become so creepy lately, I'm getting lazy for college not because I have to rush the order, but because I'm afraid to face my friends statements or something kinda veiled judgement for me. Such as tumben kuliah, sehh rajin, wah rupanya ada belajar qe yaa... Although maybe it's just  a joke, but sometimes it hurts my heart so deep. Whereas I have been considered them as my closest friend on campus. For example in case, if we had to make a group by two person, I'm one of those person who didn't know with whom to make. It seems like no one wanna be my friend in group, poor me. I'm extremely depressed thinking of this, I was crying on the way home yesterday, yeah I'm still so whiny.

I really don't wanna feel this way anymore, I had to choose college as my first needs now, and they're included on that. Hopefully it would be better tomorrow and the next day, I no longer feel offended because of that usual statements, actually.
Saturday, October 20, 2012

You're the reason why I look forward to tomorrow

I don't wanna be someone who walks away so easily 
I'm here to stay and make the difference that I can make 
Our differences they do a lot to teach us how to use 
The tools and gifts we got, we got a lot at stake
 And in the end, you're still my friend at least we did intend 
For us to work we didn’t break, we didn’t burn
We had to learn how to bend without the world caving in 
I had to learn what I've got, and what I'm not 
And who I am 
No, I won't give up 
God knows we're worth it. 
I won't give up. - Jason Mraz


It's good to know that now I have someone who'll not have the intentions of breaking my heart. Instead, he would be willing to mend it, picking up the broken pieces of my heart that my past love have scattered in the ground. He may not be able to put the pieces back to where they really belong, but I shouldn't mind, because he had repaired that heart of mine, and he fixed it in his own way. He loves me in his own way, not the way my past did. He fixed my heart in a different way, to keep me from feeling the pains of my past heartache and to make me feel the love, that he's unselfishly giving. 

Even though it's always a little thing mess between us but I won't give up easily, I will fight for what I want. I can’t just throw away all the hard work and time I put into him. I won’t just give up because times are hard. I will keep fighting for what I want until I can’t fight anymore, until giving up is the only option left. I can’t promise him a perfect relationship without arguments or something else, However, I can promise him as long as he's trying, I’m staying. 

I won’t give up on us.
Saturday, October 13, 2012

We're meet again :')

I feel happy, but sad too. After more than 3 months that I never saw him again, suddenly this night he came to my house. I admit that I miss him so bad. But I'm not in a good mood, many thing happens unexpected today. I don't know how to say, I don't wanna make him sad too, he's so kind to me, he came from his hometown only just wanna meet me, again.

So true, I'm so moody, then I was trying to fake a smile.

I know that some thing doesn't work out as we want to, but I just can't stand in something that contrived.  It's a good thing that he surprising me, but I'm not that idiot to lied to. Randomly I thing that those guy are seems like those jerk from the past. It's not fair to judge him like that because I never and never dared to make something clear. I'm just afraid. I'm afraid to lose again.
Sunday, September 23, 2012

It's like branches :)

Dear my beloved blog,

I really wanna post on you regularly, but I cant :'( I don't have enough time to write and tell you about my whole story, but believe me it was great! I've trough colorful life with all of my activities every day, every hour. Talking with family, laughing and hanging out with my girls, sharing my stories with my boy, learning at collage, and working with Cabelle.


I have a good news to you,

I've made a blog and instagram account for my online shop. A blog with the same name as it, I use to write about my stories with cabelle, post my clothing detail, behind the scene, customer whim, etc


Many people start to shop on IG, so I'm trying too and it was not bad, this account has launched 1 day and I had have 31 followers and some customer who sms and order. :)


Hope you like it, and it would be more interesting. 
Monday, September 17, 2012

Handmade Flowery Brooches

When I was blogwalking on someone blog who mostly talk about art, craft, and handmade, I saw how they made kain perca become cute brooches. Because it looks simple so I try it by my self.

We have to make 5 circle as it sheath, so we need pencil, a thing to draw circle on it (I used caps of anti mosquito :D), scissors, glue sticks, and pin.


fold that circle and sew it rim with hand needle

pull the strinf

bunch all off those sheath become a flower, sew a botton in the midle of flower, glued the pin, and this is it!!


So cute right? I like it so much <3
I wanna try to make it with other fabrics and model, wait yaa! :D
Wednesday, August 15, 2012

Before and After

Setelah lihat tampilan baru blognya sonya jadi pengen posting di blog lagi. Sadar nggak sadar belakangan ini postingan ku di blog ini hampir semuanya tentang kisah cinta ku yang memilukan --"
seperti yang udah pernah aku ceritain, kalau aku orangnya nggak suka curhat sama orang (walau akhir-akhir ini entah kenapa jadi sering merengek dan curhat ke sonya :s), jadinya menulis apa yang lagi aku rasakan di blog ini lumayan membuat ku merasa tenang. Walau akhir-akhir ini aku udah jarang posting karena sibuk kuliah semester pendek dan juga sewing, Alhamdulillah hasil dari keduanya memuaskan.

Tentu aja banyak hal yang berubah selama ini, I'm totally moving on, makin sibuk dengan Cabelle apalagi menjelang lebaran orderan Alhamdulillah jadi makin banyak. Walau capek setiap hari mesti bulak-balik rumah, kampus, toko kain, konveksi, dan jne, tapi rasanya senang sekali sekarang bisa membeli apa-apa dengan hasil jerih payah sendiri. Sekarang aku jadi tau gimana susahnya nyari uang, dan bisa lebih menghargai apa yang udah aku punya.

Sebelum liburan kemarin kami akhirnya baikan lagi sama teman main kami dulu. Sempat diam-diaman selama 1 semester lebih rasanya benar-benar nggak enak, apalagi aku dan dia di jurusan yang sama dan kadang sering sekelas. Karena akhirnya kami sadar kalau sangat sulit mendapatkan teman yang freak kayak dia :D dan juga udah nggak mau berlarut-larut dalam masa suram itu, maka temanku mengajak untuk berbaikan lagi.

Sebelum ramadhan aku dan teman sekelas sempat liburan ke pulau weh, liburan pertama ku yang sepenuhnya pure uang sendiri tanpa harus minta sama ortu. Karena liburan ini aku jadi bisa lebih akrab dengan teman kampusku. Liburan yang menyenangkan lah, walaupun pas pulang jadi "keleng" tapi nggak akan pernah bosan untuk mengunjungi those beautiful island.

Sebelum ramadhan juga aku sempat kopdar atau ketemu sama teman yang udah lama aku kenal dari mig33, si ab mau jauh-jauh datang ke kota aku cuma untuk ketemu sama aku, huhuu. Sejauh yang aku lihat, doi orangnya baik, rapi, dan sopan. Sampai detik ini pun aku masih berhubungan baik sama si ab. Semoga bisa seterusnya seperti ini. 

:)

Sunday, August 12, 2012

Happy Eid Mubarak :)





 

Ps: I sew this dress by myself ^^
Tuesday, June 26, 2012

I won't waste my time, Let's move on!

 

“Dear Heart,
I'm sorry, I once again fell for someone that doesn't like me back.
You can feel free to break anytime now.
This time, I'm ready for it...”

I used to think that when you're in love, you'd hear the birds singing but the only thing I heard was the hollow echo in my being. I thought the sky would turn blue but it turned gray and rained on me. I thought that my eyes would be sparkling with joy but it only glistened with the tears.

Why do we have to love someone who could never love us back? I'm not saying that love is a bad thing, it never is. What's bad is when you fall in love and the person does not really fall in love back.

I was not born to insist myself to someone who doesn't want me. I give love, yes I do, in fact I easily fall for someone who makes me feel special. But when I sense that that person is starting to get rid of me, I won't waste my time.

I can't say I'm proud of my life, but I can say I'm proud that I've learned. I've learned that I can't rely on everyone, but I can't let everyone to hurt me. I know some things don't work out, but I know everything that has been is for something better. I can't guarantee I'll be able to walk around with a smile, but I know where I've been and where I'm going. I know who I am and who my friends are. I'm not here to complain so I'll keep trying and hopefully in the end I'll know that I did my best.

Maybe I have failed more often than I have succeeded but I can pick myself up, hold my head high and move forward because I'm telling you that from this great fall, I've through a long way and I love my life now more than like I did yesterday.

I wish I can forget the pain
I wish I can forget the people who hurt me
I wish I can forget the bitterness
I wish I can fully let go
I wish I can move on
I wish I am that strong as I thought I am
I wish I can be free
I wish I am not scared
I wish I can fully forgive
I wish I can love again
I wish someone will love me
I wish for happiness
I wish I can make it through the end 
I wish I can
I wish. 

Wednesday, June 13, 2012

Baby I'm not a Monster!


1 bulan tanpa kamu, sekarang perasaan itu udah mulai menghilang, bahkan kadang aku merasa udah berganti menjadi benci. Sungguh nggak tau gimana mendeskripsikan gimana rasa sakitnya ditinggalin orang yang aku sayang secara tiba-tiba. Padahal terakhir ketemu kita masih baik-baik aja, masih bisa mesra-mesraan. Aneh memang!

Kamu bilang kalau walaupun kita udah nggak in relationship lagi, tapi kamu maunya kita tetap temenan. Tapi sikap kamu sama sekali nggak mencerminkan orang yang mau temenan. kamu nggak pernah hubungin aku lagi. Emang bener kalau perkataan kamu itu nggak sesuai sama sikap kamu!

Seumur hidup aku baru pertama kali ketemu sama orang yang benar-benar jahat sama aku, itulah kamu. Rasanya pengen hilang semua ingatan tentang kamu, pengen merasa kalau kita nggak pernah kenal, yang kayak kamu lakuin sekarang. Aku muak melihat tingkah kamu yang kayak gitu. Di kamu semua yang udah kita laluin macam nggak berarti apa-apa. Makanya aku putusin untuk menghapus semua tentang kamu, entah ini baik atau engga, tapi aku udah males aja kalau lihat sikap kamu itu!

Btw lagu barunya Big Bang yang Monster itu aku banget looo, sekarang juga lagi nggak bosen-bosennya dengar lagu ini :D


I love you, baby I'm not a monster
You know the old me, When the time passes, I will have to disappear, 
You’ll know then baby
I need you, baby I’m not a monster
You know me, It ends, but if you leave me like this, I will die
I’m not a monster.


Big Bag is Daebak!! :*
Thursday, May 24, 2012

I'm in love with The Script!!

Akhir-akhir ini jadi suka dengarin lagu-lagunya The Script setelah beberapa minggu lalu otak-atik komputer dan nemu lagunya yang The Man Who Can't be Moved. Karena suka dengan suaranya  Danny O'Donoghue yang keren abisss, nggak kalah keren sama orangnya, aku nyari tau tentang mereka dan download lagu-lagu hits mereka lainnya kayak Nothing, Breakeven, If You Ever Come Back, For The First Time, dll. Dari semua lagu mereka yang udah aku download, I love all of them. MV-nya pun bagus dan aku  nggak bosan-bosan nontonnya. Apalagi kalau lihat si O'Donoghue  basah-basahan di MV Nothing atau pas dia joget-joget di MV If You Ever Come Back, kerennyaaa!! Ok, I'll find someone like you deh! :D


Sunday, May 20, 2012

There's nothing to be depressed about.


It's so hard to feels this way, leaving by the guy you loved with no good reason at all. But actually there's nothing to be depressed about, I'm still have many activities to do, lessons to learn, and beloved friends to share the love and laugh together to forget my sadness. Has he? I doubt it. I really feel sorry about him.

I'm starting to forget this pain, billion thanks for you girls :*
Friday, May 18, 2012

It's so hard to trough this way.

Untuk saat ini aku masih nggak bisa lupain dia. Rasanya semua yang aku lakuin jadi serba salah dan selalu ngingatin aku sama dia. Apalagi kalau udah malam mau tidur n pas sendiri. Aku pengen kali hubungin dia, tapi bahkan dia nggak pernah lagi hubungin aku duluan. Apa segampang itu dia lupain aku? Sekarang itu di dia kelihatannya kayak nggak terjadi apa-apa, kayak kami nggak pernah kenal sebelumnya, semacam nggak menyesal dan innocence gitu. Kok bisa yaa? Seandainya aku juga bisa kayak gitu. Wajar aja sih akunya lebih susah untuk move on, soalnya aku udah terlalu banyak memberi, ketimbang dia.

Aku tu berharap kalau dia bisa berubah dan datang atau hubungi aku dan bilang "sayang, please come back" kayak yang dulu pernah dia lakuin, katanya "I'm such a mess without you". Sekarang malah aku yang ngerasa kayak gitu. Entah kenapa rasanya ditinggalin lebih nggak enak dari pada pas disakitin. Barangkali karena udah sering disakitin.

Di saat-saat sekarang ini aku benci malam, apalagi kalau nggak ada aktivitas yang bisa dilakuin. Aku sengaja beli bukunya bg alitt biar bisa dibaca pas lagi galau, tapi tetap aja galau. huhuhuu

I'm going crazy...
Thursday, May 17, 2012

Thank you, goodbye :)

Dari awal emang udah nggak jelas, Nggak ada komitmen apa-apa. Makanya 2 pertanyaan yang nggak bisa aku jawab kalau ada yang nanya tentang relationship kami adalah “Kapan jadiannya?” dan “Gimana cara nembaknya?”. Itu berlalu begitu aja, dan kita menganggap kalau kita udah pacaran. Tapi sekarang aku udah merasa kalau cuma aku yang nganggap gitu. Such an idiot kan yaa!

dan pada akhirnya sesuatu yang nggak jelas itu harus diakhiri dengan nggak jelas juga.

Heran deh, kenapa kita nggak menjalani relationship yang biasa-biasa aja, seperti layaknya orang lain yang juga pacaran lakuin. Tapi di dia itu nggak bisa, terlalu banyak teori yang mesti dipraktekin. Dan aku udah mulai muak sama tuntutan secara nggak langsung darinya. Harusnya kayak gini lah, jangan kayak gitu lah. Walaupun kadang itu memang benar dan baik buat aku, tapi kenapa sih nggak sedikit aja coba terima aku apa adanya seperti yang aku lakuin ke dia.

Sayangnya aku udah terlalu jauh “dekat” sama dia, nggak pernah sedekat ini di relationship2 sebelumnya. Nggak mau nyalahin dia n mikirin tentang ini lagi sih, karena kalau makin dipikirin bisa gila kayaknya :s

Dan hal yang udah aku ketahui pada akhirnya dan yang sangat nggak aku suka itu adalah kalau dia itu hypocrite. Sikapnya itu lain kalau di depan aku, lain lagi kalau di depan teman-temanku, dan lebih lain lagi kalau di depan teman-temannya. Di depan aku iya memang seakan-akan cuma aku yang benar-benar dia cinta, nggak jauh beda kalau di depan teman aku. Tapi kalau di depan teman-temannya aku tu kayak cuma mainannya dia aja.

“Pacar baru ya?”
“bukan donk... itu TTM saja, kan kita playboy gitu, wkwkwkwkw”

OMG, wtf!

Nggak salah juga kenapa ini bisa terjadi, karena emang dari awal kan dia nggak menginginkan aku. Bodohnya aku, jahatnya dia!

Ditambah lagi akhir-akhir ini dia suka skali nggak ngasih kabar. Aku bisa ngerti kalau kadang dia nggak ada pulsa, tapi kalau pun ada, dia juga nggak peduli. Rasanya sangat nggak enak dicuekin kayak gitu. Apalagi di media sosial dia udah lebih milih komenin statusnya cewek lain daripada balas wall dari aku yang sesungguhnya nunggu2 balasannya dengan bodohnya --“

Memang nggak ada yang perlu dipertahanin lagi dengan hubungan yang kayak gini. Aku udah capek dan nggak mau lagi. Kalaupun dilanjutin rasanya udah nggak enak dan nggak asiik lagi. Entah kenapa sekarang yang muncul malah pikiran2 negatif tentang dia terus, yang berbanding lurus dengan betapa sayangnya aku ke dia, dan tau nggak kalau ini tu rasaya sakit sekali :(

Tapi makasih lah, udah sempat singgah di hati aku untuk 6 bulan terakhir ini, aku belajar banyak dari dia, dan cinta dan sayangnya aku ke dia itu beneran nggak main-main. Iya aku sadar kalau aku memang banyak kekurangan, dan pasti ada jahatnya juga. Pernah aku kecewa sama dia, tapi nggak jarang aku ngecewain dia, yaa karena inilah hidup, yang harus dijalani dan dipelajari. Tapi aku juga harus cukup dewasa dan tau mana yang baik dan yang buruk buat aku.

Terimakasih udah mau mengisi hari-hari ku dengan cerita itu. Terima kasih udah memberi warna di hidupku. Terima kasih udah meluangkan waktu untukku. Kalaupun kita nggak bisa sama-sama lagi, aku tetap merasa bahagia karena dia pernah ada di hatiku. aku bersyukur pernah mengenal orang yang memberi banyak pelajaran hidup untukku. Aku, dia, dan siapapun nggak akan pernah tau apa yang akan terjadi 5 tahun, bahkan 10 tahun kemudian diantara kita, aku nggak mau berharap kalau nantinya kita harus bisa menjadi satu, aku hanya berharap aku nggak menangis kalau pada akhirnya memang kita nggak bisa sama-sama. Terima kasih, banyak.
Tuesday, May 15, 2012

It’s like a bubble gum, only sweet at first!

Dear blog,
I miss you like I miss my boy...


It's about 3 days I didn't call my bf, and he didn't either. I don't text him first anymore because I don't wanna feel like I'm annoying him. I feel that he was mostly change since he texted me: we need to talk. I really don't know and want to know why he sent me that kinda message, so I asked to my friend and she said a creepy reason that she known. Don't wanna think about that reason, I just wanna meet him, we need to make it clear.



Sekarang kita semakin jauh, semacam nggak pernah kenal sebelumnya. Entah disana dia ingat aku atau engga, entah kapan dia hubungi aku, entah kapan kita bisa ketemu lagi, entah hubungan ini akan gimana akhirnya. Aku pengennya semua cepat selesai, semua bisa baik-baik lagi, cuma pengen bahagia, nggak mau terus berlarut-larut dalam keadaan yang nggak jelas ini.

Walaupun maunya aku kayak gitu, tapi aku coba ngertiin dia yang mungkin saat ini pengen sendiri, cuma bisa berharap kalau dia baik-baik aja dan semua bisa cepat baik lagi (entah bisa baik lagi).

Dengan keadaan sekarang ini aku mulai belajar gimana rasanya kalau memang nanti kita nggak bisa sama-sama lagi :'(
Aku mulai nggak ingat dia, apalagi kalau lagi punya banyak aktivitas. Tapi kalau udah malam, sepi, sendiri kayak gini pasti langsung keingat lagi --"

Teringat masa-masa awal jadian dulu yang aku anggap biasa-biasa aja, tapi kalau diingat2 lagi sekarang rasanya sooo sweet. Aku kangen masa-masa itu, bahkan hal-hal kecil sekalipun. Mention di twitter, komen-komenan dan wall-to-wall di fb, smsan sebelum tidur, nelfon pakai nomer asing, dan hal-hal lain yang udah sangat jarang dia lakuin.





it was so long long time ago ~


Semua ini tu rasanya persis kayak permen karet, cuma manis di awal. Entah akan ada keajaiban yang bisa bikin itu permen manis lagi, atau emang harus dibuang karna udah nggak manis dan berguna lagi. Entahlah!

I miss you sooooooooo much, dear.
Goodnight 
Saturday, May 5, 2012

You make me confused, it hurts.



If you are going to love me, love me deeply. If you want to break my heart, then break it all. If you are going to care, care for me completely. If you decide not to hold me, then just let me fall. If you are going to stay, then stay forever. If you want to leave, then do it today. If you are going to change, change for the better. And if you are going to talk, then please mean what you say.

I can't help but wonder how normal it is to feel this way. I mean, here I am, in the throes of the most amazing man I have ever known, someone who has so quickly become my world and I can't help but question it all. I have never been more sure of my feelings for anyone and never have been so insecure about someone's feelings for me. I don't know what to do but I'm never giving up on you.
Tuesday, April 17, 2012

Strong motivation needed. Help!



I'm starting to break my own rules, I was regret about this, sometimes. Aku mulai malas kuliah, lagi. Apalagi kalau ada orderan yang kejar tayang. Tapi kadang pun kalau nggak ada orderan, atau masih ada waktu untuk bikinnya aku malah malas-malasan di rumah di jam kuliah. Aku mulai kesusahan bangun pagi karena malamnya sering tidur telat. Nggak ada semangat untuk ke kampus pun, apalagi dengan jurusan ini. Sekarang malah enak-enakan malas-malasan nanti kalau udah keluar hasilnya malah sakit-sakitan menyesalinya, huhuu.

Kadang aku semangat ke kampus itu kalau lagi pengen lihat orang yang aku suka, atau perginya bareng pacar, hohoooy. Tapi sekarang kayaknya lagi susah suka sama orang dan pacar pun makin nggak jelas, sorry to say. Dulunya aku pengen cepat tamat kuliah dan dapat kerjaan, tapi karena sekarang aku udah mulai bisa nyari uang sendiri yaa beginilah jadinya. Niat untuk jadi mahasiswi yang baik pun udah mulai memudar. Sekarang alasan aku kuliah itu cuma untuk dapat gelar sarjana dan menghargai kerja kerasnya orang tua yang udah biayain kuliahnya aku. Tapi kalau gini terus takutnya malah ngecewain mereka. Good girl gone bad :c

Entah kenapa aku merasa kalau tujuan hidup mulai nggak jelas, ngak terfokus. Kalau pas masih jadi mahasiswi baru dulu aku punya target IP mesti > 2.75 sekarang malah out of target. Aku juga pengen punya partner yang baik menurut aku, yang nggak bikin hidup yang udah complicated ini jadi makin complicated, nggak nambahin beban pikiran, nggak... ah aku pun udah mulai linglung dengan my love story, senang-senang dua hari, makan hati seminggu, baik-baik tiga hari, saling nyuekin lima hari, dan begitu2 aja seterusnya entah sampai kapan. 

Lanjut segan, putus tak mau. Don't know what to do lah.

I really need motivation untuk memperjelas lagi arah hidup yang nggak karuan ini dan berusaha untuk menempuh jalan yang benar untuk mencapai target yang besar, tamat kuliah tahun 2015 dan menikah di umur 23, huahahaa...

Semogalah.
Sunday, April 8, 2012

wherever you go, I'll keep following you.


It's so creepy to think what I feel about you lately. It's full of emotion. Love, hate, happy, sad, upset, furious, miserable, and so much more. A single day without your news can drive me crazy. What I can do is just stalking you on social media. It makes me sick knowing that you prefer to reply other girls comments or messages rather than to text me. Everyone is busy with their work, not just you, but when you're busy with yours, you don't even remember me, I thought. I cried for you stupidly. 

When I taught you about what I feel, bad feeling, you'll always respond it simply. I wish I could be like that too. Don't know it's good or not but I think it feels good to feel that kinda feeling. "We're still young, just enjoy it. Don't be too tied with our relationship status, we're not married yet, then if we're married we'll deal with our real life, full of responsibility." you said. Yeah, maybe from now I'll try to be that kinda person, just like you, not to raise the little issues, not lebay, not selfish, no to take so seriously anything that's not important, and so on.

Even though most of all is such an unhappy feeling that sometimes makes me don't wanna stay anymore, but when I saw you what I can feel is just don't wanna lose you. When I heard that the one you love is just me, all of bad feeling, negative thoughts, doubts was disappear. That's what always makes me wanna be beside you. wherever you go, I'll keep following you. 
Saturday, April 7, 2012

Moments with you ♥♥



Since you've been here, my life has changed. You have taught me   many things I would have never imagined before. You give me  faith, love, and sorrow, anytimes. I love all the moments we have created. I thought all I want is just being with you. Somehow, we can’t be together all the times. We have our own activies to do. But now I really miss the moment with you.

I miss that moment when you hold my hand and hug me tight in your warmness bosom.
I miss that moment when you text me and tell that "I love you and I miss you".
I miss that moment when you phone me just because you wanna ask how am I today.
I miss that moment when you share your story with me.
I miss that moment when you suddenly come to my home and take me out.
I miss that moment when we go to campus and go home together.
I miss that moment when we go out, leave our city just only to see the straight road, mount, or beach and sea.
I miss that moment when we go out at night, have dinner, and through a lonely road.
I miss that moment when we hangout together with my friends, eat some roasted corn, fried noodles, or just take some photos.

I miss everymoment with u, and I hope you're here with me. And at this moment I'm missing that moment with you so crazily.

Thursday, April 5, 2012

Vintage Inspiration




It's amazing how you can speak right to my heart without saying a word you can light up the dark try as I may, I can never explain what I hear when you don’t say a thing...


Monday, March 26, 2012

The Versatile Blogger Award

Yee yee semalam ada mention di twitter dari kk muti yang bilang kalau aku dapat award. Senangnyaaa... soalnya udah hampir setahun aku nggak nerima award, huhuuu. Thanks yaa kk ^^

Kayak kebanyakan award lain award ini juga ada PRnya, yaitu ceritain 7 hal tentang diri kita. Nggak jauh beda sama PR dari award2 lain kan yaa. Berhubung aku lagi males ngerjain PR ada baiknya "kalau ada" yg mau tau tentang aku bisa klik di about me ini aja deh, ada lebih dari 7 hal tentang aku disini.


Btw setelah dapat award ini, aku baru tau kalau versatile itu artinya serbaguna. The versatile blogger artinya blogger serbaguna kah? Entah iyaa aku serbaguna, soalnya ini blog dominannya aku gunain buat curhat :D tapi yang pasti aku merasa kalau memang blogger berserta blognya itu berguna. There's a lot of information, education, friends, stories, photograph, fashion, and many more that I got from blogging. Senang rasanya bisa jadi seorang blogger dan kenal sama blogger lainnya, apalagi ketika membaca blog mereka. Walaupun kebanyakan dari mereka cuma aku kenal lewat dunia maya, mudah2an bisa ketemu di dunia nyata nantinya.

Keep writing, keep blogging, keep smiling :)

you, xoxo.
Sunday, March 25, 2012

A little thing called losing

Suatu saat nanti kita pasti kehilangan orang yg kita cintai,
karena semua yg datang pasti akan pergi,
semua yg bertemu pasti akan berpisah..

Seperti halnya kita yg pasti akan kembali pada Yg Menciptakan kita,
dan kita nggak bisa memiliki orang yg kita cintai tuk slamanya..

Bahwa kehilangan seseorang sebenarnya bukanlah suatu hal yg mendorong kita tuk smakin terpuruk dalam kesedihan,
melainkan mendorong kita tuk smakin kuat mengarungi kehidupan,
agar kita bisa membuat orang2 yg tlah pergi dari kehidupan kita merasa bangga..

Dan ingatlah walaupun orang2 yg kita cintai tlah pergi,
yakinlah bahwa mereka akan slalu hidup di hati kita,
dan yakinlah mereka akan slalu mengingat kita dengan cara mereka sendiri..

Jangan jadikan ketakutan akan rasa kehilangan sebagai halangan tuk mencapai kebahagiaan..

Hal terbaik yg bisa kita lakukan ketika orang yg kita sayangi masih ada di sisi kita adalah membuat banyak2 kenangan bersama mereka..

Ingatlah, kita nggak akan pernah kehilangan seseorang kecuali bila kita melupakannya,
kita akan slalu bersamanya,
slama kita masih membiarkannya hidup dalam hati dan pikiran kita..


From a comic by Cometa Whitelaw - Summer's End
Saturday, March 24, 2012

ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ‎ ​‎​

It's awesome to learn sewing and work with Cabelle! Even though I don't regularly receive any order but it was so fun. I can make simple blouse and skirt by myself now. I'll keep learning to sew anything that can be sewn. Sometimes I got frustrated when my suture isn't tidy, but my friend and mom are always there to give me advice and support. Thanks ♥




Hopefully everything become better :) 
Friday, March 23, 2012

Hot & Cold ET


You change your mind like a girl changes clothes
You change your mind like a girl I would know
And you always think, always speak cryptically
I should know that you're no good for me

Cause you're hot and you're cold
You're yes and you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

You're wrong when it's right
You're black and it's white
We fight, we break up
We hug, we make up

You, you don't really wanna stay
But you, you don't really wanna go

We used to be just like twins, so in sync
The same energy now's a dead battery
Used to laugh 'bout nothing, now you're plain boring
I should know that you're not gonna change


You're so hypnotizing
Could you be the devil? Could you be an angel?
Your touch magnetizing
feels like I am floating, leaves my body glowing
They say be afraid
You're not like the others, futuristic lover
Different DNA
They don't understand you

You're from a whole other world
a different dimension
You open my eyes and I'm ready to go
lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and fill me with your poison
Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim ready for abduction

Boy, you're an alien your touch so foreign
It's supernatural, extraterrestrial

You're so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

This is transcendental on another level
Boy, you're my lucky star
I wanna walk on your wave length and be there when you vibrate
For you I'll risk it all





Katy Perry - Hot & Cold
Katy Perry - ET
source: here